Kreativmamma
Vi har fått ny hjemmeside! Very Happy Sjekk ut www.kreativmamma.no - en side med gode, engasjerende artikler og forum.

Grupper og lukkede forum

Go down

Grupper og lukkede forum Empty Grupper og lukkede forum

Poste  Red on Ons Jul 08, 2009 12:37 pm

Hei!

Vi er i full gang med å opprette hjemmesiden om dagen, www.kreativmamma.no, i forbindelse har vi mange tanker i hodet om hvordan dette skal foregå. Vi er veldig glade for at vi opprettet forumet først, for da har vi fått mange gode ideer og tips fra dere brukerne.

Emmi har tidligere ytret ønske om lukkede forum. Jeg håper uansett at KM kan brukes til myldring, inspirasjon, knytte kontakter etc. Når det gjelder grupper og lukkede forum lurer vi på følgende:

1) skal disse gruppene bestå av folk innenfor samme bransje, eller multifunksjonelle teams (eks, en som driver med økonomi, en med foto, en driver butikk osv.) Jeg vil anbefale den multifunksjonelle delen. Det er selvsagt opp til dere hva dere ønsker gruppen skal bestå av, men dere vil få flere tanker, stemmer og ideer i et slikt team.

2) Skal disse gruppene opprettes underveis, ved at dere kontakter Admin og forteller at dere vil opprette en eller skal vi lage noen som man kan melde seg på? Kanskje en kombinasjon?

Det vil også bli mulig å opprette en gruppe innenfor en bestemt bransje, et prosjekt osv. Til høsten skal vi opprette flere slike grupper. Linn: dersom du ønsker å danne gruppe for ditt førstehjelpskurs - gi beskjed.

Gi oss tilbakemeldinger på hva dere ønsker, så skreddersyr vi disse gruppene etter deres behov.

God sommer! sunny
Red
Red

Antall Innlegg : 249
Join date : 23.05.2009
Age : 40
Bosted : Oslo

https://kreativmamma.norwegianforum.net/

Til Toppen Go down

Grupper og lukkede forum Empty Re: Grupper og lukkede forum

Poste  ADHDmamma on Ons Jul 08, 2009 10:59 pm

I begynnelsen vil jeg tro det er lettest å lage en post der det står at private fora vil opprettes ved behov, og at det går ann å kontakte den og den for mer informasjon og hjelp.

Da vil dere jo fort se hvilke ting folk spør etter iallefall.

ADHDmamma

Antall Innlegg : 10
Join date : 17.06.2009

Til Toppen Go down

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet