Kreativmamma
Vi har fått ny hjemmeside! Very Happy Sjekk ut www.kreativmamma.no - en side med gode, engasjerende artikler og forum.

Kreativmamma - en ny premissleverandør

Go down

Kreativmamma - en ny premissleverandør Empty Kreativmamma - en ny premissleverandør

Poste  Red on Søn Mai 24, 2009 12:08 am

Hvilke stemmer blir hørt?

Som medlemmer av et samfunn ønsker vi å skape et fellesskap der alle skal trives og ha det godt. Det finnes mange måter å få til dette på. De skandinaviske landene er verdenskjent for sin velferdsstat som er basert på universielle prinsipper. Det vil si at alle har lik rett til å ta del i velferdsstatens goder. Det innebærer også en del plikter.

Hva som skaper et godt samfunn for barnas oppvekstvilkår er det mange som mener noe om. Argumentene står i strid med hverandre og debattkulturen er i denne sammenheng preget av tydelige fronter. Det handler om våre barns oppvekst, våre prioriteringer kontra barnets behov, hva samfunnet trenger av skattepenger og hva arbeidslivet forventer av sine ansatte. Her er det med andre ord en kime til mange interessekonflikter og det er nettopp her våre verdier kommer tydelig frem.

Barnas beste?

Hva er best for barnet? Meningene er delte. Desto større grunn til å skape et debattklima med en åpenhet for mange synspunkter. Der alle får lov til å ha sin mening, så lenge man tør å stå for det. Der vi diskuterer i moderate toner, og respekterer hverandres syn. Vi er enige i å være uenige.


Velkommen til debatt!

Vi vil med dette innlegget ønske alle Kreativmammas bruker til debatt, med alle deres erfaringer, meninger og refleksjoner.

flower

Med vennlig hilsen

Red og Admin
Red
Red

Antall Innlegg : 249
Join date : 23.05.2009
Age : 39
Bosted : Oslo

http://kreativmamma.norwegianforum.net/

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet